Regnskap

Hos oss er kundens ønsker og behov i fokus, og sammen finner vi den optimale løsningen for din virksomhet. Vi tar oss av alt fra lovpålagte rapporteringer til spesialtilpassede presentasjoner i styremøter. Våre nettbaserte regnskapsløsninger effektiviserer økonomiprosessen, samtidig som de gir et mer nøyaktig og bedre kvalitetssikret regnskap. Vi er din naturlige samarbeidspartner innen regnskap og regnskapsbasert rådgivning!

 

_S6Q7832-mindre.jpg

 

Årsoppgjør

Vi tilbyr fullt årsoppgjør for AS, ENK, DA m.m. med utarbeidelse offisielt regnskap til Brønnøysund og ligningspapirer. Vi tilbyr naturligvis også rådgivning rundt disponering av resultat med tilhørende skatteplanlegging.

Kontakt oss

Fakturamottak

Dersom det er ønskelig kan vi også fungere som fakturamottak for din bedrift. Vi kan ta i mot fakturaer i alle formater, og sørger for hurtig og sikker betaling av fakturaene basert på din godkjenning i et av våre online attestasjonssystemer som er tilpasset din pc eller telefon. Dagens teknologi gjør at vi sammen kan finne den løsningen som passer for din bedrift, og du kan trygt legge ansvaret over på oss.

Kontakt oss

Landbruk

Vi bistår i hele prosessen fra planlegging av overtakelse av landbrukseiendom til den går videre til neste generasjon. Våre eksperter vet hvilke utfordringer denne næringen står ovenfor, og vi strekker oss langt for å tilpasse oss din unike gårdsdrift. Vi er din naturlige samarbeidspartner som er med på å sikre god økonomisk styring av driften!

Kontakt oss

Fakturering/EHF – faktura

Vi tilbyr effektiv fakturering av dine produkter og tjenester uten at du mister kontrollen på inntektene dine. Du sender oss fakturagrunnlag hvor vi fakturerer og sender ut fakturaene for deg på ønsket format. Alternativt så registrerer du dette enkelt selv i et av våre integrerte faktureringssystemer.

Kontakt oss

Rapportering (spesialtilpasset/online)

Vi vet at rapportering skal tilpasses hver enkelt kunde. Alle kunder har ulikt behov for informasjon og vi skreddersyr rapportene etter dine ønsker. Vi tilbyr både papirbaserte rapporter, og online rapportering. Aller helst vil vi gå gjennom rapportene sammen med deg slik at vi sammen kan finne de gode løsningene. Fokuset vårt er å se de store sammenhengene og komme med gode råd til hvordan akkurat din bedrift kan øke fortjenesten. Les mer om dette under rådgivning.

Kontakt oss

Skanning

Som kunde hos oss slipper du å tenke på oppbevaring av gamle bilag. Vi tilbyr skanning av alle bilag som lagres i våre systemer i henhold til aktuelle regler. Skanneløsningene kombineres også med attestasjon og betaling av fakturaer.

Kontakt oss

Purring/inkasso

Vi sikrer deg tett oppfølging av dine utestående fordringer gjennom purring og effektiv betalingsoppfølging. Vi har også avtale med inkassoselskap som sørger for effektiv inkasso hvis det skulle bli behov for det. Vi bistår også i de tilfeller det oppstår problemstillinger rundt rettslig innkreving, nedbetalingsplaner eller kredittsjekk.

Kontakt oss

Budsjettering

Vi ser at virksomheter som bruker budsjetter aktivt er de som gjør det best økonomisk. Vi bistår daglig leder eller styret med utarbeidelse av budsjetter. Ved bruk av egnet verktøy ved utarbeidelse av budsjetter kan vi lage flere budsjetter med ulike forutsetninger. Med vår lange erfaring og kompetanse til utarbeiding og deres bransjekunnskap blir dette et godt styringsverktøy. Vi lager blant annet driftsbudsjett, likviditetsbudsjett, avdelingsbudsjett, resultatbudsjett, balansebudsjett.

Kontakt oss

Trio Regnskapsservice AS 
Autorisert regnskapsførerselskap

Vestre Rosten 78, 7075 TILLER 
Tlf.: 72 89 90 75 
Fax: 72 88 07 95 

E-post: trio@trioregnskap.no

narf

facebook-logo

Trygg-Media-Logo