Om Trio Regnskap

Fantastiske kundeopplevelser – hver dag!

Hver dag går vi i Trio på jobb med mål om å levere fantastiske kundeopplevelser til deg som kunde.

Våre løfter til deg er at vi i vårt samarbeid skal leve etter våre verdier; interessert, offensiv og modig. Vi er interesserte i din virksomhet på dine premisser, og vi er offensive i å tilby deg de beste og mest effektive løsningene som passer din virksomhet. Sammen tar vi de modige valgene som tar din virksomhet til nye høyder, og gir deg en bedre hverdag.

fellebilde.jpg

Våre medarbeidere har utdannelse, arbeidserfaring, bakgrunn samt et kontaktnett som gjør at vi kan bistå med rådgivning innenfor alt av regnskap, økonomi, lønn og administrasjon. Gjennom å være den samarbeidspartneren som kjenner din virksomhet best, bidrar vi gjerne med gode råd enten det vedrører oppstart, drift eller lønnsomme tilpasninger i din virksomhet.

Høy faglig standard, gode rutiner for kvalitetssikring og høy effektivitet gjør oss til en foretrukken leverandør av alle typer tjenester innen regnskap, økonomi, lønn og administrasjon.

Trio Regnskapsservice AS er medlem av NARF (Norges Autoriserte Regnskapsførers Forening). Det betyr at det utføres omfattende kontroller av at vår virksomhet drives i samsvar med lov og forskrift, og at den foregår på en hensiktsmessig og betryggende måte for deg som kunde. Vår kvalitet er din sikkerhet!

Vi ser frem til å høre fra deg!

 

Trio Regnskapsservice AS 
Autorisert regnskapsførerselskap

Vestre Rosten 78, 7075 TILLER 
Tlf.: 72 89 90 75 
Fax: 72 88 07 95 

E-post: trio@trioregnskap.no

narf

facebook-logo

Trygg-Media-Logo